Parkmeubelen

Tuinmeubelen voor openbaar en voor priv├ę gebruik

Een uitdagende klus!

Er zijn een aantal zaken onmisbaar in een prachtig stadspark.

Hierbij denkt u natuurlijk meteen aan prachtige oude bomen, gezellige grasveldjes, natuurlijke vijvers en idilysche schelpenpaadjes. Natuurlijk kan een park daar niet zonder, maar goed parkmeubilair vanaf waar mensen deze prachtige natuur kunt bekijken is natuurlijk ook een must. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rustieke houten picknickbank naast een prachtige vijver waar enorme karpers in zwemmen. Of wat dacht u van die fijne parkbankjes waar mensen kunnen uitrusten na een fikse wandeling?

Persoonlijke aanpak voor parkmeubilair

Verschillende plekken in het park vragen natuurlijk om een verschillende benadering bij het inrichten en om ander parkmeubilair. Dit kan soms wel even puzzelen zijn, maar daar helpen wij u graag bij. Bij Clavus leveren wij al jaren tuinmeubelen aan zowel openbare parken als aan particulieren. Ons team van vakmensen houdt van een persoonlijke aanpak en adviseert u graag over ons parkmeubilair dat zowel duurzaam als betaalbaar is.

Totaalpakket

Of het nou gaat om het adviseren, inmeten, leveren of plaatsen van het parkmeubilair, bij Clavus bent u aan het juiste adres. Wij nemen daarbij ook graag het jaarlijkse onderhoud van het meubilair op ons. Bij Clavus kunt zowel kiezen voor alleen het parkmeubilair als voor het totaalpakket. Kijk anders eens rond op onze site naar het assortiment.

Voor zowel openbare parken als uw eigen tuin hebben wij diverse opties

Wilt u meer weten? Vraag dan vandaag nog een ori├źnterend gesprek aan. Wij staan voor u klaar.