Scholen

Speeltoestellen van Clavus zijn een aanwinst voor uw schoolplein

.

Een uitdagende klus!

Speeltoestellen uitkiezen voor op uw schoolplein

Een schoolplein kan niet zonder goede speeltoestellen. Wat kinderen spelenderwijs leren op het schoolplein, is bijna net zo belangrijk als leren rekenen en schrijven. Tijdens het spelen op klimrek en glijbaan leren ze zowel sociale als fysieke vaardigheden en nog zoveel meer. En vergeet zeker niet dat de kinderen hun energie kwijt moeten na al het rekenen en schrijven. Het is daarom belangrijk dat u een gevarieerd en uitdagend aanbod van speeltoestellen op het schoolplein hebt.

Betrouwbaar en vakkundig

Het uitkiezen van speeltoestellen voor het schoolplein is een uitdagende klus waar wij u graag bij helpen. Bij Clavus zijn we al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speeltoestellen op schoolpleinen. Wij hebben een passie voor goede speeltoestellen en houden van een persoonlijke aanpak. Niet alleen zijn onze speeltoestellen uitdagend, veilig, verantwoord en gevarieerd, maar ook betaalbaar. Onze speeltoestellen worden geplaatst door een team van vakmensen en zijn altijd voorzien van een TÜV keuring. Uiteraard voldoen alle speeltoestellen aan de gestelde NEN 1177/1176 norm.

Totaalpakket van speeltoestellen op het schoolplein

Bij Clavus bieden wij u het totaalpakket van ontwerp tot uitvoering. Het doen van jaarlijks onderhoud en technische inspecties behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk gerust rond op onze site voor ons gevarieerde assortiment.

Wat kinderen spelenderwijs leren op het schoolplein, is bijna net zo belangrijk als leren rekenen

Veldhuis den meern

speeltoestel en ondervloer

wilhelminaschool woerden

Speeltoestel en ondervloer

vucht

de kiosk

Wilt u meer weten? Vraag dan vandaag nog een oriënterend gesprek aan. Wij staan voor u klaar.