Speeltuinen

Een speeltuin is een centrale locatie in een kindvriendelijke buurt.

Een uitdagende klus!

Speeltoestellen uitkiezen voor een speeltuin

Voor kinderen is het de centrale plek van de buurt waar ze opgroeien en samenspelen met hun vriendjes. Het is ook de plek waar ouders samenkomen om gezellig te kletsen terwijl ze toezicht houden op hun kinderen. Een speeltuin is ook essentieel in het lokale park. Terwijl de kinderen zich uitleven in een speeltuin dat lijkt op een verzonken schip, rusten de ouders uit op de bankjes ernaast. Kortom; een speeltuin met gevarieerde speeltoestellen is onmisbaar voor de lokale gemeenschap.

Het uitkiezen van speeltoestellen voor een speeltuin is niet altijd even makkelijk. U kunt immers kiezen voor een kant en klaar speelparadijs zoals een heuse speelburcht, of uit diverse kleine speeltoestellen zoals een schommel, klimrek en glijbaan. Bij Clavus helpen wij graag bij het maken van die keuzes. Met ons vakkundige en ervaren team leveren wij al jaren speeltoestellen en speeltuinen. Deze zijn niet alleen veilig, uitdagend, duurzaam en betaalbaar, maar voldoen ook aan de gestelde normen voor openbare speeltuinen.

Voor ieder wat wils

Bij Clavus leveren we niet alleen individuele speeltoestellen, maar wij bieden ook het totaalpakket van diensten aan. Hierbij moet u niet alleen denken aan het ontwerp en de plaatsing van de speeltuin, maar ook aan het jaarlijkse onderhoud en technische inspecties. Of u nou op zoek bent naar een compleet speelparadijs of een houten schommel, bij Clavus is voor ieder wat wils. Kijk gerust rond op onze site om ons uitgebreide assortiment te zien.

Zoekt u net iets anders?

Wilt u die houten schommel in een andere kleur of toch die glijbaan op het klimrek? Alles is mogelijk.

Veldhuis den meern

klimtoestel en ondervloer

aanbouw speeltuin

Speeltoestellen en ondervloer

vucht

houten speeltoestel

Wij houden bij Clavus van een persoonlijke aanpak. Wilt u meer weten? Vraag dan vandaag nog een oriƫnterend gesprek aan.