Campings

DE JUISTE SPEELTOESTELLEN VOOR DE JUISTE FAMILIECAMPING!

20180606_123444.jpg

Spelen is ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen!

Of het nou een camping betreft in Frankrijk of Nederland, een ding is altijd onmisbaar; een speeltuin met leuke speeltoestellen. Het is de plek waar kinderen vriendjes maken, waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen en waar ze kunnen uitrazen zodat ze niet ’s nachts de hele camping wakker houden. Terwijl de ouders rustig een boek of tijdschrift lezen voor de tent, hebben hun kinderen de tijd van hun leven in de speeltuin. Een echte familiecamping kan dan ook niet zonder goede speeltoestellen en een speeltuin.

Uitdagend en duurzaam gaat goed samen!

Het kiezen van juiste speeltoestellen voor een echte familiecamping is niet altijd even makkelijk. U wilt natuurlijk duurzame speeltoestellen die uitdagend zijn en ook nog eens gevarieerd. Ouders stellen immers nogal wat eisen aan de speeltuin op een camping. Bij Clavus Speeltoestellen bent u daarvoor op het juiste adres. Of het nu gaat om een uitdagend klimrek, kleurrijke glijbaan, houten schommel of complete speeltuin, wij leveren alles. Onze speeltoestellen zijn altijd voorzien van een TÜV keuring en voldoen aan de gestelde NEN 1177/1176 norm.

20180606_075321.jpg
20170418_141053.jpg

Betrouwbaar, veilig en betaalbaar!

Bij Clavus bieden wij u betaalbare, betrouwbare en avontuurlijke speeltoestellen om uw familiecamping nog leuker te maken. Wij leveren individuele speeltoestellen voor de camping, maar kunnen ook het totaalpakket verzorgen van ontwerp tot plaatsing met ons kleine team van vakmensen. Met onze speeltoestellen voor de camping zijn zowel u, de ouders, als de kinderen blij.

Kijk gerust rond op onze site om ons diverse assortiment te bekijken.Wilt u een klimrek toch net iets anders hebben? Neem gerust contact met ons op.

CONTACT

Ontdek op deze site wat we allemaal voor u kunnen betekenen en vraag vandaag nog een oriënterend gesprek aan.

Wij reageren doorgaans binnen 24 uur!

Postadres:

Clavus speeltoestellen

Martin Luther Kingstate 30

6716 NC  EDE

Tel. +31(0)6 – 19222432

Email. info@clavus.nl

Clavus is exclusief dealer van LARS LAJ

Alle producten die op de LARS LAJ website vermeld staan worden via Clavus geleverd

Speeltoestellen

Keuringen

Tuinmeubilair

Referenties

Contact

LARS LAJ

Skateparken

Banken

Sporttoestellen

Trampolines

Schaduwdoeken

Schommels

Speelparken

Camping speeltuinen

Schooltoestellen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2021 Ontwerp & Realisatie Omovio.nl