top of page

Scholen

Spelen, elk schoolplein verdient een Clavus speeltoestel!

scholen foto.jpg

Spelen bijna net zo belangrijk als rekenen!

Een schoolplein kan niet zonder goede speeltoestellen. Wat kinderen spelenderwijs leren op het schoolplein, is bijna net zo belangrijk als leren rekenen en schrijven. Tijdens het spelen op klimrek en glijbaan leren ze zowel sociale als fysieke vaardigheden en nog zoveel meer. En vergeet zeker niet dat de kinderen hun energie kwijt moeten na al het rekenen en schrijven. Het is daarom belangrijk dat u een gevarieerd en uitdagend aanbod van speeltoestellen op het schoolplein hebt.

Betrouwbaar & Vakkundig

Het uitkiezen van speeltoestellen voor het schoolplein is een uitdagende klus waar wij u graag bij helpen. Bij Clavus zijn we al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speeltoestellen op schoolpleinen. Wij hebben een passie voor goede speeltoestellen en houden van een persoonlijke aanpak. Niet alleen zijn onze speeltoestellen uitdagend, veilig, verantwoord en gevarieerd, maar ook betaalbaar. Onze speeltoestellen worden geplaatst door een team van vakmensen en zijn altijd voorzien van een TÜV keuring. Uiteraard voldoen alle speeltoestellen aan de gestelde NEN 1177/1176 norm.

school 2.jpg
school 3.jpg

Totaalpakket van speeltoestellen op het schoolplein

Bij Clavus bieden wij u het totaalpakket van ontwerp tot uitvoering. Het doen van jaarlijks onderhoud en technische inspecties behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk gerust rond op onze site voor ons gevarieerde assortiment.

bottom of page