top of page

Clavus speeltoestellen

Interactie en beweging zijn belangrijke factoren en speeltoestellen van Clavus zijn daarvoor optimaal. Naast uitdagend en vrolijk zijn de speeltoestellen ook verantwoord, veilig en niet onbelangrijk: betaalbaar voor ieder budget.

Vriendelijke groet,


Wim Burggraaf

Inrichting

Wij in staat om op alle vlakken met u mee te denken. De afgelopen jaren hebben wij bewezen voor diverse branches een goede partner te zijn.

 

Van grote tot kleine projecten, elke inrichting is mogelijk. Kiest u voor duurzame materialen, meer gericht op natuur, gethematiseerd of een vast programma, Clavus biedt een totaaloplossing.

 

Van ontwerp tot uitvoering werken wij met een vast contactpersoon.

Innovatieve speeltuin
Race voor kinderen

Kwaliteit

Wij werken met hoogwaardige producten en toeleveranciers. LARS LAJ is daarvan een goed voorbeeld, door onze jarenlange samenwerking, zijn diverse producten voor de Nederlandse markt verder doorontwikkeld en kunnen we naast het reguliere aanbod ook maatwerk leveren.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt letterlijk alles van begin tot eind aan Clavus toevertrouwen. Een vast contactpersoon van ontwerp tot uitvoering. Wij staan voor uw klaar.

Levering

Voordat we praten over leveren of betalen vinden wij duidelijkheid en openheid belangrijk. U weet dus altijd precies van tevoren wat u kunt verwachten en wat de gang van zaken is.

Wij zorgen voor de levering en aansluitend de plaatsing door onze vakkundige medewerkers.

IMG-20180605-WA0001.jpeg
In de speeltuin

Inspectie en Veiligheid

Onze speeltoestellen zijn veilig en uitvoerig getest in alle omstandigheden. Spelen moet leuk zijn, kinderen gaan op ontdekkingsreis en dat is met onze speeltoestellen veilig.

Een goede valbodem, het gebruik van de juiste bevestigingsmiddelen en een keuring van de geplaatste toestellen.

Op deze manier biedt het veiligheid voor de kinderen en voor u duidelijkheid.

Plaatsing

Of het nu gaat om een schommel, een houten klimrek, een glijbaan of complete speeltuinen, wij plaatsen speeltoestellen op maat door een slagvaardig team van specialisten.

Tevens zorgen we ervoor dat de bezoekers van het park, school of restaurant minimale overlast ervaren.

IMG-20170808-WA0005.jpeg
bottom of page